Gucci heeft een sterrenrestaurant in Florence, maar inmiddels zijn er ook vestigingen in Beverly Hills en Tokio. De laatste aanwinst is het restaurant in Seoul waar we vandaag binnenkijken.
Steeds vaker zie je dat een modehuis op een of andere manier aan een restaurant is gelieerd. En ze zijn het natuurlijk aan zichzelf verplicht om de beste architecten, designers en chefs in te schakelen.
Dat modehuis Gucci al sinds jaar en dag ambassadeur is van de Italiaanse mode, wisten we al langer. Maar ook binnen de Italiaanse keuken wint het modehuis steeds meer aan terrein. Na de opening van hun eerste inmiddels sterrestaurant in Florence zijn er nu ook osteria’s in Beverly Hills en Tokio. De laatste aanwinst is de Gucci Osteria in Seoul in Zuid-Korea.
Massimo Bottura’s gerechten laten je zijn interpretatie van de hedendaagse Italiaanse keuken proeven. In elke osteria vind je zowel een à la carteals een tasting-menu. De inrichting van de restaurants is die van een hedendaagse bistro met veel gebruik van verschillende tinten groen, hout en rotan, die voor een cosy atmosfeer zorgen.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.